Service & Garantie

Natuurlijk is ons streven u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Kopen op afstand:

Mocht u een product willen retourneren omdat het niet aan uw verwachtingen voldoet dan kan dit binnen 14 dagen na ontvangst. De kosten voor het retourneren komen voor rekening van de klant.

U dient het in de originele onbeschadigde verpakking en ongebruikt aan ons retour te zenden. BEL OF MAIL ONS EERST OM TE VRAGEN NAAR WELK ADRES HET GERETOURNEERD MOET WORDEN. Vergeet niet de aankoopfactuur bij te sluiten.

Voor u dit doet laat u ons dit dan even weten via ons contactformulier onze website. Binnen 30 dagen zullen wij zorgen dat het door u betaalde bedrag van de order aan u wordt teruggestort.

Garantie:

Garantie op de door ons geleverde producten wordt gegeven zoals gehanteerd door de desbetreffende fabrikant.

Om vast te kunnen stellen of een product voor garantie in aanmerking komt dient het bij ons te worden ingeleverd danwel aan ons te worden geretourneerd. Het retourneren is op kosten van de klant.

Indien wij het zelf om welke reden dan ook niet kunnen beoordelen zullen wij het inleveren bij de fabrikant om zo tot een juiste beoordeling te kunnen komen.

Retouradres:

Bel of mail ons voor het retour adres.
Mocht u vragen hebben dan verzoeken wij u deze voor een vlotte afhandeling, via ons contactformulier of per email te stellen.